Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

Abonma in izven: Nikoli ni prepozno

13. 01. - 19:30

PODROBNOSTI

Datum
13. 01.
Čas
19:30
Oznake dogodka:

ORGANIZATOR

Kulturni center Litija

LOKACIJA

Kulturni center LitijaNova monokomedija avtorice Jere Ivanc v režiji Luke Marcena in v izvedbi žlahtne komedijantke Mojce Fatur.

Alja je vse v enem in ena za vse – računovodkinja, mama, žena, gospodinja in še kaj. Po dnevu polnem ponesrečenih vsakodnevnih opravil in še kar posrečenem pogovoru s svojo podobo v zrcalu ugotovi, da je čas za spremembo. Ne videza, temveč vsebine. Čas je za smisel. Sledila bo svojim mladostnim sanjam, v roke spet prijela frizerske škarje in se lotila izboljševanja sveta pod geslom “zadovoljna stranka, boljši svet”. A zadovoljstvo je izmuzljiv pojem, svet pa pisana gneča bolj ali manj uravnovešenih ljudi, strank, družinskih članov, taksistov, šefic in drugih, ki poskrbijo, da nič ne gre kot po maslu.

Nikoli ni prepozno je monokomedija o iskanju smisla in ravnovesja – med sanjami in stvarnostjo, videzom in vsebino, kariero, družino in intimo –, ki ugotavlja, da za pogovor s svojo podobo v zrcalu ni nikoli prepozno. Lahko pa je, zlasti, če se v zrcalo pogledate z žlahtno komedijantko Mojco Fatur, do solz zabavno.

besedilo: Jera Ivanc
režija: Luka Marcen
igra: Mojca Fatur
scena: Sara Slivnik
produkcija: Kreker in SiTi Teater BTC

Na voljo še nekaj vstopnic za izven!

Cena vstopnice za izven = 18€.

Informacije in rezervacije: kulturnicenter@zkms-litija.si