Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

Likovni natečaj – Litko in družabne igre

22. 01. - 08:00 / 17. 02. - 17:00

PODROBNOSTI

Začetek
22. 01. - 08:00
Konec
17. 02. - 17:00
Oznake dogodka:

ORGANIZATOR

Kulturni center Litija

LOKACIJA

Kulturni center LitijaLetos se v pustnem času ne bomo mogli družiti z Litkom, zato te vabimo, da sodeluješ na  likovnem natečaju z naslovom

LITKO IN DRUŽABNE IGRE

Natečaj traja od 22. JANUARJA  DO 17. FEBRUARJA 2021

TEMA NATEČAJA

 Na risbah upodobi, kaj vse bi  radi delal z Litkom v naslednjem letu, ko se bomo ob pustu več družili: družabne igre, ples, prepevanje, športne aktivnosti…

PRAVILA NATEČAJA

Likovni natečaj je namenjen starejšim otrokom vrtcev in učencem iz prve in druge triade osnovnih šol. Vsak posameznik odda ENO DELO.

Pri risanju in slikanju lahko uporabiš različne tehnike: svinčnik, oglje, flomaster, tuš, tempero, voščenko, barvne svinčnike…

Dela lahko skupaj z izpolnjeno prijavnico in ustrezno označbo slike (ime in priimek, starost):

  • fotografiraš in pošlješ na el. naslov: kulturnicenter@zkms-litija.si (prosimo, da original shraniš, če bomo kasneje pripravljali razstavo)
  • prineseš osebno v nabiralnik Kulturnega centra Litija (Trg na Stavbah 8a, Litija)
  • pošlješ po pošti na zgornji naslov.

 

STROKOVNA ŽIRIJA

Tričlanska strokovna komisija (Društvo LILA in ZKMŠ) bo po zaključku natečaja pregledala prispela likovna dela in opravila izbor  desetih del.

KRITERIJI OCENJEVANJA

Komisija bo pri ocenjevanju likovnih del upoštevala vizualni učinek, izvirnost, tehnično dovršenost, kreativnost in sporočilnost. Ocenjevanje bo potekalo za tri starostne skupine.

NAGRADE NATEČAJA

Organizatorji natečaja bodo nagrajenim avtorjem podarili praktične nagrade.

PODELITEV NAGRAD

Razglasitev in podelitev nagrad  bo potekala zadnji teden februarja 2021. Nagrade bomo poslali po pošti na naveden naslov.

AVTORSKE PRAVICE

Udeleženci natečaja s prijavnico soglašajo, da se njihovo ime ter prejete nagrade lahko javno objavijo (Facebook, spletna stran). Z izpolnitvijo prijavnice na natečaj se sodelujoči zavežejo, da v celoti sprejemajo pravila natečaja. Osebni podatki udeležencev bodo uporabljeni zgolj za interno uporabo (obveščanje), v skladu z državnimi zakoni o varovanju osebnih podatkov.

Za dodatna vprašanja lahko pokličete Kulturni center Litija:  01-8900200 ali pišete na kulturnicenter@zkms-litija.si.

Prosimo, da izpolnete PRIJAVNICA ZA SODELOVANJE V LIKOVNEM NATEČAJU in jo posredujete na naš naslov.