Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

“Online” otroška matineja: RUDI IN PRAZNIČNE KREMŠNITE

12. december, 2020 - 08:00 / 18. december, 2020 - 23:30

PODROBNOSTI

Začetek
12. december, 2020 - 08:00
Konec
18. december, 2020 - 23:30
Oznake dogodka:

ORGANIZATOR

Kulturni center Litija

LOKACIJA

onlineZ veseljem sporočamo, da si boste lahko kljub omejitvam lahko ogledali letošnjo decembrsko otroško matinejo! Žal ne na našem odru ampak iz vašega kavča!  Vsi, ki boste do 9.12.2020 do 24h poslali vaš elektronski naslov: kulturnicenter@zkms-litija.si boste 12.12.2020 od Miškinega gledališča prejeli link do predstave. Link bo delujoč do 18.12.2020!

Prosim kopirajte spodnji  tekst  in pošljite na naš elektronski naslov:  kulturnicenter@zkms-litija.si:

——————-

Prosim za dostop za ogled predstave Rudi in praznične kremšnite, ki bo potekala “online” od 12.12.2020 do 18.12.2020 na naslednji elektronski naslov: …………………………………….. (napišite vaš el. naslov).

 

——————-

O predstavi:

Palčica Božica ureja v pisarni še zadnje podrobnosti s seznama prazničnih opravil. Pisma otrok so prebrana, darila zavita, sani podmazane in praznična obleka pripravljena v omari. Božica ima le še dve nalogi. Obiskati mora devet jelenčkov, ki vlečejo praznične sani, ter dokončati čarobni prah za letenje.

Najprej obišče jelenčke in preveri, ali so vsi v dobri formi za polet okoli sveta. Tresko, Plesač, Skakač, Hudko, Komet, Kupid, Plamenko in Bliskač pridno telovadijo v Božičkovi telovadnici. Le enega jelenčka ni nikjer … Kje je Rudi?

Ko ga palčica Božica zagleda, ga skoraj ne prepozna. Rudiju je namreč od preveč sladkarij in nič telovadbe zrasel velik trebušček. Le kako bo vlekel praznične sani? Božica takoj prične s praznično intervencijo. Pri tem mu priskočijo na pomoč otroci in s skupnimi močmi pomagajo Rudiju priti nazaj v formo. A kaj, ko Božo zaradi tega pozabi na čarobni prah za letenje … Za srečen konec potrebujemo le ščepec prijateljstva, nekaj iznajdljivosti in praznične iskrice, ki jih lahko naredijo le otroci. A jim bo uspelo?

Oglejte si hudomušno praznično predstavo, kjer se boste ob prigodah navihanega Rudolfa in iznajdljive palčice smejali tako na glas, da se bo slišalo do severnega pola.

PS. Ob koncu bo otroke pozdravil tudi dobri mož.