Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

Otroška matineja: Kekec in Bedanec

26. 09. - 10:00 / 11:00


Cena: €4

PODROBNOSTI

Datum
26. 09.
Čas
10:00 / 11:00
Cena
€4
Oznake dogodka:

ORGANIZATOR

kulturni center litija

LOKACIJA

kulturni cente litijaV soboto, 26. septembra bomo pričeli z novo sezono otroških matinej. Želimo si, da ohranimo naša sobotna druženja, zato smo in bomo naredili vse, da si bo lahko čimveč otrok ogledalo gledališke predstave. Na predstavi bo lahko prisotnih samo 70 obiskovalcev, saj moramo ohraniti varno razdaljo. Zato prosimo, če lahko otroke v gledališče pospremi samo en starš, da bo čimveč sedežev na voljo otrokom. Vstopnice bodo na voljo 5 dni pred predstavo (v ponedeljek pred predstavo) in eno uro pred dogodkom v KC Litija. Lahko tudi pišete na kulturnicenter@zkms-litija.si in si jo rezervirate.

Predviden program predstav si lahko ogledate tukaj: SEZONA OTROŠKIH MATINEJ 2020-2021

Prvo predstavo v sezoni bo izvedlo Gledališče Kolenc:

Le kdo ne pozna Kekca in njegovih prijateljev? Kaže, da se najpogumnejši pastirček – vse do današnjih dni – vedno znajde v središču najbolj napetega dogajanja. Tokrat je na poti v planine srečal ubogega, prestrašenega Kosobrina, njegov pogum pa se je najbolj pokazal pri Bedancu, s katerim res ne gre češenj zobati …

Odlična animacijska predstava je nastala po motivih Josipa Vandota. Skozi dogajanje kljub številnim napetim dogodivščinam vedno znova ugotovimo, da z dobro voljo lahko skorajda vse uspe!

Trajanje: 45 min

Predstava je primerna za otroke od 3. leta dalje.

Cena vstopnice je 4€.