Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

Prednovoletni program: MAMBO KINGS, DJOMLA KS

29. december, 2018 - 19:00

PODROBNOSTI

Datum
29. december, 2018
Čas
19:00
Oznake dogodka:

ORGANIZATOR

Občina Litija

LOKACIJA

Mestno središče LitijaSobota, 29. december ob 20.00

Mambo kings in Djomla KS

Mambo kings

že tradicionalno nastopajo v Litiji. Kaj še povedati o skupini, ki že 25 let razveseljuje staro in mlado po vsej Sloveniji, kot to, da jim v njihovem žanru pri nas ni kos nihče, kljub temu, da imajo precej posnemovalcev. Njihov zaščitni znak je žur do jutra.

Zadnje čase so  tudi avtorsko zelo uspešni. Po hitih Balerina, Romeo in Julija zdaj svoji publiki predstavljajo še nov single Moje srce.

Djomla KS

ali Mladen Jakovljević, z omenjenim umetniškim imenom je začel kot producent v Techno produkciji iz Beograda, kjer tudi sedaj deluje, občasno pa biva in ​​ustvarja glasbo tudi v Sloveniji. V glasbenem poslu je že več kot 14 let. Glasba je bila njegov hobi do leta 2003, dokler ni začel pod imenom DJ Simon sodelovati s produkcijsko hišo DJ Digital Group, ki je v glavnem producirala  techno in trance glasbo.  Djomla KS je tudi avtor enega največjih hitov zadnjih let na področju nekdanje Jugoslavije Gajbe puna piva in številnih drugih balkan uspešnic. V dveh pesmih je svoje ustvarjanje združil tudi s skupino Mambo kings.