Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

Silvestrovanje v Litiji: SKUPINA GADI, DJ BUCI, ANSAMBEL ŠE MAL

31. december, 2018 - 19:00

PODROBNOSTI

Datum
31. december, 2018
Čas
19:00
Oznake dogodka:

ORGANIZATOR

Občina Litija

LOKACIJA

Mestno središče LitijaLepo vabljeni v mesto Litija na silvestrovanje s SKUPINO GADI, DJ BUCY-jem IN ANSAMBLOM ŠE MAL

 

Skupina Gadi

Člani skupine prihajajo iz širše okolice Ljubljane. Skupina Gadi je nastala kot ideja prijateljev po skupnem glasbenem ustvarjanju. David Novak, Robi Kokalj in Anže Zavrl smo poprijeli za svoje inštumente in tako so pričeli s prvimi skupnimi nastopi. Po dveh letih delovanja, smo v skupino povabili še Milenka Novaka.

Začetki skupine Gadi segajo v leto 2005, vendar člani štejemo naše delovanje od leta 2008, saj smo se takrat začeli udejstvovati tudi festivalov in raznih televizijskih oddaj. V prvih letih je šlo bolj za raziskovanje in nadgrajevanje znanja, rodile so se pa tudi ideje za prve pesmi. Vse te ideje so bile posnete na razne snemalne medije, prva pesem, katera je bila posneta v pravem snemalnem studiu, pa je bila Iskrica ljubezni.

V letu 2010 je prišlo do zamenjave basista in skupini se je pridružil Primož Ilovar. V letu 2011 smo izdali naš prvi glasbeni album, kateri nosi naslov Poslovni oglas. Od tega leta smo tudi nadaljevali našo pot kot trio v zasedbi David Novak, Anže Zavrlin Primož Ilovar. Leta 2014 smo izdali naš drugi album z naslovom Malo, malo še. V teh letih smo se uspešno udeleževali na številnih festivalih narodnozabavne glasbe.

DJ Bucy

oziroma Aleš Dolinar se z glasbo aktivno ukvarja od leta 1989, bil je član dveh v devetdesetih letih zelo popularnih skupin in sicer 4 Fun in Gimme 5. Deluje tudi na Radiu Salomon in TV Veseljak,

Tako kot lani tudi za letos obljublja vrhunsko novoletno zabavo.

 Ansambel Še mal

sestavljajo Matic Šuštar – Harmonika, vokal Anže Rusjan – Bass kitara, kontrabas Jernej Kavšek – kitara, vokal Ana Marija Bunderšek – vokal in prihajajo iz Litije in njene okolice.