Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

Spletna karnevalska predstava: Detektiv vohljač

13. 02. - 08:00 / 20. 02. - 17:00

PODROBNOSTI

Začetek
13. 02. - 08:00
Konec
20. 02. - 17:00
Oznake dogodka:

LOKACIJA

litijaV pustnem času smo za najmlajše pripravili spletno predstavo, ki bo na ogled 7 dni. Če si želite ogledati predstavo Detektiv Vohljač Miškinega gledališča, prosimo da najkasneje do 11. februarja 2021 do 24h pošljete izpolnjeno spodnje besedilo na naslov:  kulturnicenter@zkms-litija.si boste 13.2.2021 od Miškinega gledališča prejeli link do predstave. Link bo delujoč do 20.2.2021!

Prosim kopirajte spodnji  tekst  in pošljite na naš elektronski naslov:  kulturnicenter@zkms-litija.si:

——————-

Prosim za dostop za ogled predstave Detektiv Vohljač, ki bo potekala “online” od 13.2.2021 do 19.2.2021 na naslednji elektronski naslov: …………………………………….. (napišite vaš el. naslov).

 


O predstavi:

Ko pade tema, začnejo buriti otroško domišljijo čudni zvoki, ki prihajajo iz prostora pod posteljo, iz notranjosti otroške omare in iz škatle z igračami. Kdo so majhne »pošastice«, skrivnostni stanovalci v otroških sobicah, zaradi katerih otroci večkrat pokličejo mamice in očke na pomoč in zaradi katerih včasih ne morejo zaspati? Kako to, da oživijo le ponoči in kako to, da jih vidijo le otroci?

Vse to se sprašuje tudi bojazljiva miška, ki s pomočjo iznajdljivega pasjega detektiva Vohljača in otrok preizkusi čarobni sprej proti pošastim. A sprej res deluje? A bo pregnal vsiljive pošastice iz njene sobe in ali bo slavni detektiv izvohal kaj tako smrdi?

Predstava s svojo originalnostjo, humorjem in čudovito scenografijo navdušuje otroke ter jih uči, da se moramo soočiti s strahovi . Tako kaj hitro spoznamo, da ima strah samo velike oči, malo smrdi, okoli pa ga nič ni.

Namenjena otrokom od 3. leta naprej.

Vloga gledalcev: Pomagajo pripraviti čudežni sprej proti pošastim in se naučijo, kako si ga lahko pripravijo tudi doma.
Trajanje predstave: 35 min