Loading dogodki
  • Ta dogodek je potekel

Striptiz

10. 10. - 18:00 / 20:00


Cena: €15

PODROBNOSTI

Datum
10. 10.
Čas
18:00 / 20:00
Cena
€15
Oznake dogodka:

ORGANIZATOR

King kong teater

LOKACIJA

Kulturni center LitijaSPREMEMBA – SAMO ENA PREDSTAVA: JUTRI! 10.10. OB 19H – STRIPTIZ! VSTOPNICE SO ŠE NA VOLJO

 

 

Matjaž Javšnik se poslavlja! Ne zamudite ene zadnjih priložnosti za ogled komedije, ki jo je videlo že preko 140.000 gledalcev in se še zadnjič nasmejite!

Število vstopnic je omejeno!

Cena vstopnice 15€

Rezervacije na 040-33-66-72 (vsak dan od 9h do 19h) – nakup vstopnic bo možen tudi pol ure pred predstavo – od 19.30  na blagajni KC Litija.

 

Matjaž Javšnik nadaljuje z razgaljanjem in družbeno kritiko tudi v svojem novem projektu Striptiz. Tokrat na odru ne bo razgalil le sebe, temveč tudi vas – pravzaprav kar celotno Slovenijo. V Striptizu se sprehodi čez slovenske posebnosti in zanimivosti, pa tudi čez naše prednosti in slabosti. Skozi smeh se bomo spoprijeli z dvojino, ljubeznijo do pločevine, ki se blešči iz garaž in nadstreškov, družinskih vezi, športnih uspehov, slovenske šole, graditve kariere, interesnih skupin, javne uprave, pa vse do rak rane naše družbe – politike. Seveda Matjaž tudi tokrat ne bo pozabil na pregovorno slovensko zavist, kar nas dela unikum ne le v evropskem temveč kar v svetovnem merilu.

Ženske, ne veselite se prehitro in moški brez skrbi – Matjaž se ne bo slekel, ampak bo razgalil celotno Slovenijo, vse nas – slovensko politično in estradno sceno. Smeh do solz zagotovljen!