Množičen obisk na festivalu Slovo poletju 2018

23. in 24. avgust 2018

Dvanajsti festival Slovo poletju je zaznamoval množičen obisk navdušenih ljubiteljev vokalne in plesne umetnosti. Zaradi pričakovanega velikega obiska na koncertu Perpetuum Jazzile smo letos prizorišče prestavili na Valvazorjev trg in ulica je bila polna poslušalcev vse do cerkve. Pevci so nas navdušili kot vedno. Perfektna izvedba in sproščen nastop.  Mnogi so bili na njihovem koncertu prvič in verjamemo, da so res doživeli pravo vokalno ekstazo. Odzivi so bili fantastični. Hvala odličnim pevcem, njihovim vodjem in tehnični ekipi, ki so nam  pričarali nepozaben poletni večer.  Vendar navdušenja še ni bilo konec, saj so nas v petek zvečer (zaradi slabega vremena v Športni dvorani)  na noge spravili tudi odlični plesalci Športnega društva NLP Litija ter njihovi gosti iz klubov Bolero in Artifex. Dobra ura plesnih užitkov, zanimivo zastavljena plesna zgodba Poletja v školjki ob Savi, lučni efekti in dobro izbrana plesna glasba je bil  nepozaben zaključek letošnjega festivala Slovo poletju. Program je povezoval Gorazd Mavretič. ZKMŠ – Kulturni center se zahvaljuje nepogrešljivi tehnični ekipi KSP Litija in vsem ostalim, ki so s svojim znanjem in delom pripomogli k organizaciji obeh dogodkov. Hvala g. županu Franciju Rokavcu za trud, saj brez sponzorjev in donatorjev izvedba dogodka tudi letos ne bi bila mogoča.

Hvala sponzorjem: Asfalt Kovač, KGL Litija, Pino Litija,  Petrol, Trgograd, In-tact, Geoplan, SPL Ljubljana, Agrolit, KSP Litija, Restavracija Mona Liza, Spar Litija

in donatorjem: Predilnica Litija, Gradnje Moste, MIRS Litija, Deželna banka Slovenije, Omahen Transport, Rafael. Hvala številnim obiskovalcem, ki ste navdušeno spremljali oba večera! Nasvidenje naslednje leto!

Oglejte si galerijo foto utrinkov iz obeh nepozabnih večerov – foto: Gregor Požun: