Otroške matineje

Sezona 2020-2021 bo malo drugačna kot je bila prejšnja, vendar upamo, da se bo tudi to skozi leto uredilo. Posebnost bo letos žal omejitev števila obiskovalcev, saj moramo slediti navodilom in priporočilom NIJZ. Glede na naše število sedežev, bomo lahko v dvorano sprejeli le 70 obiskovalcev (do spremembe navodil).  V primeru odpovedi predstave,  zaradi slabše epidemiološke slike (oz navodil NIJZ), vas bomo pravočasno obveščali, zato spremljate našo spletno stran in fb profil.

Zato prosimo, če lahko otroke v gledališče pospremi samo en starš, da bo čimveč sedežev na voljo otrokom. Vstopnice bodo na voljo 5 dni pred predstavo (v ponedeljek pred predstavo) in eno uro pred dogodkom v KC Litija. Lahko tudi pišete na kulturnicenter@zkms-litija.si in si jo rezervirate.

Za naše najmlajše smo spet pripravili tak lušten program, zanimiv, zabaven, poučen in to z odličnimi lutkarji in igralci iz priznanih gledališč iz vse Slovenije.

Srečujemo se ob sobotah, ob 10. uri, v dvorani Kulturnega centra Litija.   Veliko se smejimo, se malo crkljamo s kakšnimi bonbončki, včasih tudi s sladoledom, s pobarvankami, v decembru pa k nam povabimo tudi dobrega moža. Za vsakega se vedno najde kaj zanimivega. Vedno se imamo lepo, zato dobrodošli v naši družbi.

Veselimo se vaših sončnih obiskov.

Program 2020-2021: (s klikom na predstavo izveste več o vsebini in izvajalcu)

datum ime predstave gledališče
26.9. KEKEC IN BEDANEC GLEDALIŠČE KOLENC
10.10. MAČEK KAZIMIR IN MIŠKA VALENTINA MELITA OSOJNIK
24.10. BUČA DEBELUČA PRAVLJIČARNA
7.11. COPRNIŠKA ŠOLA ČAROVNICE MATILDE ZAVOD ENOSTAVNO PRIJATELJI
21.11. POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM KU KUC
12.12. RUDI IN PRAZNIČNE KREMŠITE MIŠKINO GLEDALIŠČE
30.1. KAKO JE PRAŠIČEK GRADIL HIŠKO GLEDALIŠČE KOLENC
27.2. KRPANOV MARTIN TEATER CIZAMO
13.3. DETEKTIV VOHLJAČ MIŠKINO GLEDALIŠČE
27.3. KAM SE JE SKRILA POMLAD LUTKOVNA SKUPINA LUČKA
17.4. PO SLOVENIJI S POPOTNIKOM JAKOM ENOSTAVNO PRIJATELJI
15.5.  ŠKRATKA SLADKA KU KUC

 

Cena vstopnice v sezoni 2020–2021  je 4€.

O vsebini posameznih predstav si lahko teden pred predstavo preberete na naši spletni strani ali nas spremljajte na našem FB profilu. Če bi želeli, da vas o predstavah obveščamo po elektronski pošti, nam pišite na kulturnicenter@zkms-litija.si in dodali vas bomo na seznam prejemnikov.

Nekaj utrinkov z naših  srečanj: