Otroške matineje

V sezoni 2021-2022 nas čakajo zanimive in poučne predstave. Upoštevali bomo epidemiološke ukrepe in se potrudili, da izvedemo čimveč predstav, saj je za otroke pomembno druženje in tudi tovrstno izobraževanje. Dvorana je trenutno lahko cca 50% zasedena in velja sedežni red. Vstopnice bodo na voljo 5 dni pred predstavo (v ponedeljek pred predstavo) in eno uro pred dogodkom v KC Litija. Lahko tudi pišete na kulturnicenter@zkms-litija.si in si jo rezervirate.

V primeru odpovedi predstave,  zaradi slabše epidemiološke slike (oz. navodil NIJZ), vas bomo pravočasno obveščali, zato spremljate našo spletno stran in fb profil.

Vstop na prireditveni prostor mogoč v skladu z veljavnimi epidemiološkimi pogoji. (PCT za starejše od 12 let, maske,  razdalja)

Za naše najmlajše smo pripravili program, zanimiv, zabaven, poučen in to z odličnimi lutkarji in igralci iz priznanih gledališč iz vse Slovenije.

Srečujemo se ob sobotah, ob 10. uri, v dvorani Kulturnega centra Litija.   Veliko se smejimo, se malo crkljamo s kakšnimi bonbončki, včasih tudi s sladoledom, s pobarvankami, v decembru pa k nam povabimo tudi dobrega moža. Za vsakega se vedno najde kaj zanimivega. Vedno se imamo lepo, zato dobrodošli v naši družbi.

Veselimo se vaših sončnih obiskov.

Program 2020-2021: (s klikom na predstavo izveste več o vsebini in izvajalcu)

datum ime predstave gledališče
25.9. ŠKRATKA SLADKA GLEDALIŠČE KU KUC
9.10. BUČA DEBELUČA PRAVLJIČARNA
23.10. KAKO JE PRAŠIČEK GRADIL HIŠKO GLEDALIŠČE KOLENC
6.11. OPICA IN KAPITAN TAN TAN MIŠKINO GLEDALIŠČE
20.11. ČUDEŽNA OMARA ENOSTAVNO PRIJATELJI
11.12. POD PRAZNIČNIM DEŽNIKOM GLEDALIŠČE KU KUC
22.1. JUNAŠKI JELEN GLEDALIŠČE KOLENC
12.2. SILNO VLJUDNA PREDSTAVA ANDREJA ZUPANČIČ
12.3. PIKA V ČAROVNIŠKI ŠOLI ENOSTAVNO PRIJATELJI
26.3. KRPANOV MARTIN TEATER CIZAMO
9.4. POTOVANJE MALEGA ČEVLJA ANDREJA STARE
14.5.  DOKTOR SREČA MIŠKINO GLEDALIŠČE

 

Cena vstopnice v sezoni 2021–2022  je 4€.

O vsebini posameznih predstav si lahko teden pred predstavo preberete na naši spletni strani ali nas spremljajte na našem FB profilu. Če bi želeli, da vas o predstavah obveščamo po elektronski pošti, nam pišite na kulturnicenter@zkms-litija.si in dodali vas bomo na seznam prejemnikov.

Nekaj utrinkov z naših  srečanj: